konstigalilian -

Tv i Taket

Nu tycker jag lite synd om er bloggläsare med tanke på hur mycket jag far och flänger med er. Jag tar nämligen tillbaka er till Las Vegas, för än har jag inte redovisat klart mitt äventyr i den sprakande staden.

Viva Vegas! Förresten, nu kom jag på det. Jag bryter ju just en lag med mitt redovisande. What happens in Vegas stannar ju in Vegas hörrni!  Bäst att jag håller tyst om dom saftigaste detaljerna i säkerhets fall... 

Hur som helst. Jag har fortfarande saker att visa er från vad jag såg under den där natturen med den där kinesen som guide ni vet. 

Nästa stopp, efter chokladfontänen, var det här. Världens största tv-skärm. Kupad till på köpet! 

Den är belägen (belägen, se vad många fina ord jag kan!) på huvudgatan i Vagas gamla stad kan man kalla det. Där där allting började och där Elvis och kompani höll till. 

Där har man den över sig som värsta coolaste taket när man strosar runt mellan casino och barer.  

Var 30 minut bjuds det på en 10 minuter lång tv-musik-show. Den jag såg hade temat från bandet Queen och den var ruskigt bra. 

Ja, och detta var sista stoppet för den guidade turen. Resten av kvällen tillbringade jag utan guide på egen hand med människor som blev mina nyfunna vänner. Och nej, tjejen på bilden har ingenting med texten att göra. Hon var inte min nyfunna vän utan enbart en av alla dansöser som roar sig och andra med att dansa halvnakna på bord här och där i Vegas. Personligen lockas jag inte av det halvnakna dansandet. Nej, ska det dansas så ska det dansas naket 100%! Eller vad säger ni gott folk.

 
PS. På tal om ingenting så vill jag bara framföra att det nu mer blir lite glest mellan inläggen här på bloggen då jag har en hel del att stå i innan mitt år här i Amerikat är över. För vet ni vad. Det är bara fjuttiga tjugo dagar kvar, sen är jag hemma på svensk mark igen!  

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Roligt att få se bilder från Las Vegas.

Åh, jag hoppas att dina sista dagar i Amerika blir minnesvärda.

Svar: Tack! Jag är nöjd med mitt val av kalender.

Kram

2012-08-08 @ 22:14:20
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Everlasting

Tänk att det redan gått ett år. Men du har ju i alla fall tryckt in en herrans massa upplevelser i det året. Och det måste vara skönt att återvända till Sverige också. Vad ska du hitta på härnäst?

2012-08-09 @ 00:12:07
URL: http://everlasting.nu
Postat av: Jon

Indeed! Nakendans är den enda sanna dansen som jag brukar säga. Men att utelämna smaskiga detaljer är ju snudd på kriminellt, skärpning! ;)

2012-08-09 @ 00:50:06
URL: http://summersense.blogg.se
Postat av: Sofia

Nog för att det låter trist med färre inlägg. Men jag har dock full förståelse för att det finns en hel del för dej att hinna med under din sista tid med dom fina små gossarna. <3

Jag ser fram emot ngn slags resumé över ditt USAår när resan sen är klar, bäst, sämst, godast, otäckast, häftigaste, läskigaste etc etc. :)

2012-08-09 @ 09:28:59
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se
Postat av: emma.g

Ja tänk vad fort det gått och mycket du upplevt! Skapat nya kontakter och träffat underbara människor. Du verkar ha haft det alldeles underbart på dina resor och även alla äventyr med dom fina grabbarna! :) snart är du hemma igen :). Ska bli så kul att få träffa dig igen :)). Har varit tomt utan dig och ditt skratt på alla partyn, kalas och såvidare! KRAM <3

2012-08-09 @ 23:30:11
Postat av: Anonym

ojojojojoj!!!! VAD VI HÄR HEMMA I KÄRA SVERIGE ÄR LYCKLIGA ATT SNART HA DIG HÄR..KRAMAR FRÅN HELA DIN FAMILJ/MAMMA MONA

2012-08-10 @ 18:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0