konstigalilian -

En skymningsaga med eldflugor.

På tisdagskvällen var det på hög tid att Karolina fick smaka världens godaste burrito så därför tog jag henne till det mysiga lilla mexikanska stället på hörnet för att beställa oss en varsin.

När maten var klar tog vi med oss den till ett parkområde för att avnjuta den.

Vi satte oss vid ett parkbord för att skåla med cola, äta och prata prata prata. Gud i himlen vad mycket vi pratade under hela veckan! Mellan Karro och mig tycks samtalsämnen aldrig ta slut. Vi kan prata i timmar om allt mellan himmel och jord och ni anar inte hur kolosalt trevligt det är! 

Alice Karolina Frick.

Innan hon ens kommit ner till det goda gjorde hon en stark tummen upp. Hon tyckte att burriton var väldans smarrig såklart. Annars hade det varit något fel på hennes smaklökar. 

Efter maten tog vi en skymningspromenad på en mysig stig. Och rätt som det var började det glimma till här och var. Det var eldflugorna som började sina nattliga bestyr, det vill säga att blinka med rumporna. Detta var förstås jättefint och kul att se. Framför allt för Karro som såg det för första gången. 

Efter promenaden hade maten sjunkigt lite i magarna och vi kände att det fanns plats för glass. Underbart god glass. 

Glassen köpte vi från glasstället som ligger på ett annat hörn och som ägs av samma mexikaner.  

Vi beställde en varsin liten kula av samma sort. Strawberry Cheesecake. Liten kula ja. Karro konstaterade snabbt att en liten kula är som två normala glasskulor hemma i Sverige. Jag höll med henne och välkomnade henne till amerika. Landet där allt är större och ju större ju bättre och ju bättre desto större och så vidare.  

Karro riktigt njöt av sin glass. Sensuellt och med inlevelse dessutom! 

Själv gjorde jag mitt besta för att se lika sexig ut som Karro men den gubben gick inte som man brukar säga. 

Kaffe på glassen skulle sitta fint tänkte vi så vi åkte till Wawa. Där får man servera kaffet till sig själv vilket är perfekt. Då får man det precis så som man vill ha det. Vi hällde båda i French Vanilla mjölk i våra muggar vilket blev himla gott. French Vanilla och hasselnöt är mina favoriter på Wawa. 

Karro tyckte att kaffet var jättegott och jag tyckte också att det var godare än någonsin. Och vet ni varför? Jo, för att jag drack det i sällskap av Karro förstås! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0