konstigalilian -

Hemma hos Farmor.

Torsdagen med pojkarna spenderade vi hemma hos Farmorn och Farfarn. Farfar Bill var tyvärr på jobbet men mysiga Farmor Elisabeth såg till att ha all tid i världen för oss.

Farmor, som hade spenderat några dagar i New York med en väninna, hade köpt en varsin överraskning till pojkarna på MoMa. 

Pennsnurror! En blå till Oliver och en grön till Viggo. 

Det var lite klurigt för pojkarna att få in tekniken men efter en stund fick Viggo in den rätta snitsen! 

Farmor bjöd oss på lunch på hennes fina balkongaltan.

Efter maten fick pojkarna en varsin läsk som dom drack med roliga sugrör. 

Så fick dom smaka m&m's också. m&m som Farmor köpt i m&m's world i New York. 

Titta så många härliga färger! Att man blir glad av färg det är ett som är säkert. 

Jag tycks ha lyckats fånga varje gång Karolina håller i Gunnar på bild. Nu får ni inte tro att hon gick runt och bar på honom hela tiden. Nej, hon ägnade lika mycket tid till alla tre pojkarna. Karro är rättvis hon! 

Farmor är musikalisk och hon har många instrument hemma hos sig så efter middagsluren bildade pojkarna band. Trombonen tycker Oliver är kul. Han tycker föresten dom flesta instrumenten är roliga och snart när Oliver fyller fyra år har jag sagt åt honom att önska sig just ett instrument. Vilket spelar ingen roll bara han börjar spela något snart så att jag kan få VIP biljetter till hans konserter i framtiden. 

Här har ni bandmeddlem nummer två. Viggo tycker också att det är kul med instrument, men allra roligast är det med verktyg och bollar. 

Efter att ha kompat storebrorsan med pianot ville Viggo också ge sig på trombonen för en stund. Båda grabbarna fick riktigt bra ljud i det stora tunga instrumentet och vi övriga klappade ivrigt i händerna när uppvisningen och luften i deras lungor tagit så gott som slut.

Kommentarer
Postat av: karoline

vilka söta små musiker :)

Och tack snälla du vad rar du är!

2012-06-14 @ 16:57:58
URL: http://www.karolinesvintage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0