konstigalilian -

Busgroggande klockan 1 på natten.

När vi kom ner från TopOfTheRock drog vi till Times Square för att ta pulsen på stämningen där. 

Alla som tycker detta är en fin bild räcker upp en hand! 

Karolina var helt tagen av att folkdraget var så stort och att alla butiker var öppna trots att klockan var över midnatt. 

Medan vi strosade runt bland vimlet kom vi på att det var på tok för länge sen vi ätit så därför bestämde vi oss för att leta upp någon spännande restaurang. 

Hey Mickey! Till och med Pissemugg (som Karros störtsköna pappa kallar honom) var vaken så här dags på dygnet. Bra förebildat för barn Musse. Bra... 

Det var ju matställe vi letade efter ja men då och då kom vi av oss och istället stannade vi bara upp och njöt av allt vi såg. 

På Times Square är intrycken många, oavsett tidpunkt på dagen men personligen tycker jag natten är allra bäst. 

När det åter igen kurrade till i våra magar gick vi in på Hard Rock för att se hur det låg till med lediga bord. 

Kön för att få ett bord var fyrtiofem minuter lång och det hade vi inte lust med så vi sa tack och hej till Hard Rock Café och till Beatles kostymerna dom har där. 

Sen gick vi vidare och då slog det oss att vi var sugna på mexikanskt. Hola Amigo! 

Därför hamnade vi på Times Square's Chevys. 

Där hade dom pyntat med vimplar och ballonger. 

Vi fick ett bord på övervåningen. 

Innan vi beställt mat kom det fram en charmig liten spansk kille som ville ta ett fotografi och göra en nyckelring till oss. Som snål svensk frågade jag först hur mycket han skulle ha för det och han svarade att han ville ha lite valfri dricks. Det godkände vi och så sa det *klick*. Och en kvart senare ungefär stod han där med vår färdiga nyckelring. Tokern hade bara gjort en och vi som ville ha en varsin. Så därför har Karolina och jag nu bestämt att vi har delad vårdnad om den och varannanvecka underhåll. Just nu är den dock under en längre period med sin Mamma Karolina i Sverige. Oh vad jag saknar både nyckelringen och henne!  

Sen kom maten och drycken in. Drycken ja. Vi beställde vanlig coca cola men kom ändå ut från restaurangen fulla som ägg. Kan det bero på att jag råkade hälla lite av vätskan vi hade i petflaskan i min väska i våra color? Kanske kanske inte. Troligtvis. Ja. Ni skulle ha sett hur förvirrad mexikanen till kypare var när vi skulle betala notan. Hur i hela världen kunde två tjejer bli på vippen av vanlig coca cola? 

Sen bar det av ut på stan i gen och där stannade vi till och kollade på folk som rockade gärnet. 

Tänk vad världen är liten! Att vi skulle stöta på en gammal lärare till oss i New York hade vi aldrig kunnat gissa! Om inte annat var han i alla fall väldigt lik. 

Med mätta magar och humöret i topp var vi nu redo att bege oss ut på stadens nattklubbar för partande a la Letcha&Ketcha. Med andra ord -roligare-än-så-här-kan-det-inte-bli!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad underbart mysigt ni verkar ha det:) jag vill också till New York! Vilken stad!

2012-06-15 @ 21:48:47
Postat av: Everlasting

Räcker upp handen!

2012-06-16 @ 11:21:09
URL: http://everlasting.nu
Postat av: Anonym

HADE HAN LACKVÄSKAN MED SIG? PUSS/mamma mona

2012-06-18 @ 17:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0