konstigalilian -

Världens största chokladfontän!

Världens största chokladfontän var det ja! 

Den fick man absolut inte missa att se, sa den kinesiska guiden (som nu var lite irriterad på mig eftersom jag kommit bort under tiden vi kollat på vattenshowen med eld). Vad bra, sa jag för den ser jag mer än gärna. 

Tro ja det att den är världens största! Från tak till golv rinner det choklad som att choklad vore regnvatten!

Hade den inte varit inglasad hade jag utan tvekan stått där med vidöppen mun för att svälja så mycket choklad jag bara kunnat. 

För er som inte nöjer er med stillbilder har jag youtube:at lite och hittat den här amatörfilmen som visar lite från fontänen i action.  

Mörk ljus och vit choklad. 

Det bara rann och rann. Lika så gjorde salivet i min mun. 

Så då var det väll ändå hemsk tur att det precis brevid fontänen säljs en hel drös med choklad och även små fina chokladbakelser om man så vill ha det. 

Dom var på tok för dyra så istället blev det vanlig choklad som fick släcka mitt begär. Dock vart det en dyr historia eftersom jag nu får betala för det krossade glaset och uppstädningen av all smältchoklad och även en massa böter för att det tydligen var strängt förbjudet att krossa glaset till fontänen...Nävars. Skoja bara.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Chokladfontänen är riktigt häftig! Men jag undrar vad "syftet" med den är om den har något syfte förutom att vara häftig? :)
Å så undrar jag hur ofta chokladen byts ut för den måste ju bli ofräsch även om det är massor med konserveringsmedel i den...
Å till den sista undran: kostar EN bakelse typ 57 dollar????????

Puss

2012-08-03 @ 08:58:26
URL: http://www.lilalollo.blogg.se
Postat av: Lollo

Hahaha nu ser jag priset! På min lilla telefon såg dollartecknet ut som en 5:a :)

2012-08-03 @ 09:01:05
URL: http://www.lilalollo.blogg.se
Postat av: Lilian svarar

Hej Lollo. Vad kul att du har så många frågor (som jag ej har svaret på) Jag skulle dock tro att syftet med fontänen är att locka dit gäster som vill se fontänen och som sedan spelar bort en massa pengar på casinot och som även köper en massa dyra choklader och chokladbakelser som kostar 5$ och uppåt och det utan att skatten är inräknad. Man lägger ju till skatt på så gott som allt här i USA. Dock inte i Delaware för det är den första staten och här finns alla bankers huvudkontor typ. Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Kul att du är så frågvis! Keep it up och du kommer gå långt här i livet! /lillasyrran

2012-08-03 @ 14:32:10
Postat av: Anonym

mumsmums fillebabba!!!!!!!!/mamma mona

2012-08-03 @ 19:09:35
Postat av: Rogersdottern

Oh vad jag skulle vilja ha en sån hemma i ett av mina rum.. Tänk att bara kunna ta en slurk när man blir sugen!!! Fast, som Lollo skriver, det håller sej nog inte fräscht så länge.. Skulle nog bli rätt så dyrt i längden att hålla på att byta hela tiden.... Får se till att ha choklad hemma i chokladkakeform istället... :-D

2012-08-03 @ 21:10:43
URL: http://rogersdottern.blogg.se
Postat av: Sara

MEN DU ! HEAVEN ON EARTH !!

2012-08-03 @ 23:16:15
URL: http://Altelind.blogg.se
Postat av: Everlasting

Men alltså… så olönt med en chokladfontän man inte får använda. Då är det ju absolut ingen mening med det hela. Och sicket slöseri med choklad dessutom.

2012-08-04 @ 11:26:04
URL: http://everlasting.nu
Postat av: Jasmine

Mmmm... Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag ser dina bilder.

Svar: Naw, tack. Det gör mig glad att veta att du uppskattar min blogg. Vardag kan jag själv tycker är si sådär, men det beror ju helt på vad man berättar om och hur man gör det. Som sagt; tack. <3

Kram

2012-08-05 @ 18:09:10
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Rapp

Thats... just... to much chocolate for my eyes... :D

2012-08-06 @ 23:10:38
Postat av: karoline

wow wow wow!
du gör så mycket spännande du :)

2012-08-12 @ 19:00:16
URL: http://www.karolinesvintage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0