konstigalilian -

En lycklig moster L.

I brevet från Linnéa låg det två saker till. Tänk vad hon fick plats med mycket i ett och samma kuvert :)
Och det som jag fick var två riktigt fina saker. En teckning från min systerson Love 5år. Jag bara älskar den här bilden och vad han valde att spelaren som ligger ner skulle säga. "Jag vann inte".
Den andra underbara teckningen var från min systerson Teddy 3år. Han valde att klistra dit en dinosaurie som sparkar ner bollen i hålet. "Han sparkar ner bollen i hålet". Klockrent!
Inte nog med att jag fick så mycket fint i brevlådan veckan innan min semester. För under min semestervecka hade även det här fina Påskkortet kommit till mig. Åter igen ett verk från och av Love!
Love som har blivit så otroligt duktig på att skriva!
"Denna höna väntar på att sitt ägg ska kläckas så Love valde det märket för Moster Lilian väntar ju oxå på att få åka hem" Ibland skulle jag vilja vara lika smart som ett barn. Framför allt lika smart som Love.
Till Teddy.
Din teckning var jättefrän! Vilken duktig dinosaurie som kan spela boll. Om jag var en dinosaurie skulle jag också vilja kunna spela så bra. Tack snälla för att du ritade så fint till mig! ♥ M. Lilian
Till Love.
Vilken cool bild du gjorde till mig med fotbollspelare på! Nästa sommar så ska jag komma och heja på dig när du spelar fotboll på Björkliden. Och vilket fint Påskkort du hade gjort också med ägg och allt! Precis som hönan väntar på sitt ägg så väntar jag på att få komma hem till Sverige så att jag kan ge dig en stor KRAM! ♥ M. Lilian

Kommentarer
Postat av: Lollo

Vad lyckliga vi kan vara som har så underbara syskonbarn! <3

2012-04-13 @ 06:18:57
URL: http://lilalollo.blogg.se/
Postat av: helena

tack vad snällt, haha.Vilka fina teckningar!

2012-04-13 @ 08:33:23
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - a mama's story

söötaste :Dsv: Ja det är riktigt kul :D

2012-04-13 @ 13:04:49
URL: http://endenise.se
Postat av: SARABACKMAN ~ enjoying life

nu har jag kört igång med Månadens Utmaning på min blogg, där jag låter mina läsare utmana mig & sen lottar jag ut 1 som jag ska göra!

lust att utmana mig ;)? direktlänk --> http://sarabackman.blogg.se/2012/april/manadens-utmaning.html#commentförlåt om du inte gillar såna här kommentarer, hoppas du har haft en fin dag ♥

2012-04-13 @ 15:09:34
URL: http://sarabackman.blogg.se/
Postat av: p h o t o g r a p h y b y siri

tusen tack för alla dina fina kommentarer, blir så glad!! :)

2012-04-13 @ 19:35:49
URL: http://shal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0