konstigalilian -

Dagens kvällsmat

Visst är det mysigt att samlas kring bordet på kvällarna, äta en god kvällsmat och prata om hur dagen har varit.
Extra mysigt blir det när det serveras nybakat bröd.

Extra gott blir det när det är bakat av Lollo

Båtmackorna som blir av brödets ände är jag lite extra förtjust i.

Translation:
How wonderful it is to gather around the table at the evening, eat well and talk about how the day has been. A good end of the day.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ser inte så illa ut din mat i kväll den heller.

I morgon ska det bli Falukorv på nått sätt.

Med ris tror jag.

Men vet du vad jag gör.

Jo sko ställ av "halv pallar".

Har grundat två snart.

Ska ta hem fler från jobbet och göra klädhängare till nya hallen.

Fick tipset på Pysselitens blogg.

Tror det var hennes bloggis lottelind som hade lagt upp bilder på sin blogg.

När reser du till staterna föresten och vart är det du ska bo.

Har en barndoms kompis i Califonien som nyss fått tvillingar en pojke och en flicka.

Hon och familjen kommer inte därför till Sverige i år.

Hennes pappa åkr dit i år isället.

Saknar dem sååååååååååååååååååå.



2011-07-14 @ 00:26:49
URL: http://tisenslillasnigel.blogg.se/
Postat av: Everlasting

Det där brödet ser väldigt lockande ut.

2011-07-14 @ 08:32:49
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det är något speciellt med kvällsmat!

Vi hade det riktigt mysigt :)



Älskar Dig!

2011-07-14 @ 08:57:44
URL: http://lilalollo.blogg.se/
Postat av: Rapp

Om jag var en hemlös katt skulle jag nog komma förbi varje kväll hos Lollo å titta in genom fönstret, lockad av alla dofter från nybakat.

2011-07-14 @ 11:02:29
Postat av: Sia

Åh, vad sugen jag blev på nybakat bröd nu. Skulle ställt mig och bakat om jag inte skulle åka härifrån redan imorn.

2011-07-14 @ 16:57:10
URL: http://siaasiaa.blogspot.com
Postat av: eva

jätte mysigt är de=)

gott brödet såg ut.

kramar eva

2011-07-14 @ 19:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0